0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

Всесвітній день поцілунку 6 липня

Всесвітній день поцілунку 6 липня

Якщо хтось цікавився питанням коли день поцілунку, поспішаємо повідомити, що традиційно 6 липня святкується Всесвітній день поцілунку, початок якого покладено в Великобританії в кінці 19 століття. Туманний Альбіон був першим, хто вирішив, що поцілунки гідні того, щоб мати свій індивідуальний день святкування.

День поцілунку в Україні також придбав популярність, а компанія Мамозін завжди готова підтримати будь-яку подію, які викликає веселощі, радість і приємні емоції. Адже дарувати людям позитивні враження - це одна з головних задач роботи компанії.

Ми знаємо, як це важливо приємно радувати своїх близьких. Щоб не задаватися болісним питанням, що ж подарувати в цей раз, ми рекомендуємо подарувати емоцію. Це той подарунок, який завжди буде асоціюватися з Вами і часом, проведеному разом. Немає нічого кращого, ніж отримати в подарунок гідний парфум. Як ми знаємо, у ароматів є здатність викликати асоціації і надовго запам'ятовуватися.

Українське виробництво компанії Мамозін пропонує прекрасні лінійки парфумерії власних брендів, які не поступаються світовим парфумерним виробникам. Відмінною особливістю парфумерії Cocolady і Mira Max виступає її складу. Духи цих брендів створені з натуральних парфумерних масел, привезених з півдня Франції.

 У колекції компанії Мамозін Ви знайдете не просто аромати, які можна приурочити до урочистої події, як День поцілунків, але також і композиції на кожен день, щоб підкреслити образ. Наприклад, жіноча парфумована вода від виробника "Missi Rose" by Cocolady стане прекрасним подарунком як до Всесвітнього дня поцілунку, так і просто порадувати близьких в будь-який день.
Такими ж ніжними нотами як сам поцілунок, мають також духи "Red Apple" by Mira Max. Ноти ванілі, дерева яблуні, карамелі і мускусу створять то незабутній настрій, яке зробить Ваше свято особливим!