0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

Перше вересня з турботою про дітей і себе

Перше вересня з турботою про дітей і себе

В цей же час батьки піддаються подвійний навантаженні, їм доводитися поєднувати свою роботу з підготовкою дитини до школи.

Ми підготували для вас поради, як правильно підготуватися до першого вересня без стресу для себе і дитини

За кілька тижнів до початку навчального року скорегувати режим. Почніть привчати дитину лягати спати раніше. У цьому вам добре допоможуть сучасні гаджети та додатки на смартфонах, щоб у дитини з'явився інтерес до контролю свого розкладу. В якомусь роді для нього це стане грою.

Постарайтеся залучити дитину в сімейні справи. Це дозволить знизити його час проведення за комп'ютерними іграми і дозволить йому відчути себе більш дорослим. Наприклад, попросіть нагадувати вам про щось, це дасть дитині розуміння, що стежити потрібно не тільки за собою.

Зібрати вранці дитину в школу становить чимало клопоту. Секретом спокійного ранку є правильно організований вечір. Постарайтеся проконтролювати підготовку дитини до школи ввечері, але не в якому разі не робіть це за нього. Так дитина швидше звикне до відповідальності.

Правильно ставитеся до вільного часу під час навчання. Відпочинок потрібен учням, він дозволить компенсувати годинник сумарного сидіння за партою. Краще якщо відпочинок буде спільний. Використовуйте це вільний час для розмови з дитиною. Темою для розмови не обов'язково повинна бути школа, дізнайтеся про його інтересах. Навіть якщо спілкування буде тривати 10 хвилин, але ці 10 хвилин запам'ятаються дитині, що в подальшому вплине на ступінь довіри в ваших стосунках.

І найголовніше це емоційний настрой батьків і дитини. Ставлення батьків до підготовки до школи часто негативно відбивається на дітях. У батьків величезний стрес, оскільки доводиться вирішувати дуже багато справ. Всі ваші переживання дитина пропускає через себе і переживає разом з вами. Постарайтеся вже на етапі підготовки дати дитині правильний настрій. Не варто говорити наскільки це все буде складно і які труднощі будуть його підстерігати. Для дитини ходити в школу це звичайне положення справ. Йому потрібен час, щоб увійти в навчальний ритм, намагайтеся підбадьорювати і надихати, щоб він відчував підтримку.

У всій цій метушні не забувайте подбати не тільки про дитину, але і про себе!

Завершальною родзинкою будь-якого способу є парфум. Яким би візуально привабливим ні образ, саме духи впливають на його кінцевий сприйняття. При цьому не обов'язково повинен бути дорогі парфуми. Радимо вам звернути свою увагу на міні версії ароматів від Mira Max.

Аромати із серії Mira Max 50 мл та Mira Max 100 мл представлені в міні варіанті 6 мл. Зручний формат, який ви легко зможете покласти з собою в сумочку і завжди скористатися улюбленим парфумом.

Вся лінійка Mira Max 6 мл це зменшені версії оригінальний парфум , яка виготовляється виключно з натурального французького парфумованого масла.

В нашому інтернет-магазині Mamozin ви можете купити унікальну парфумерію за доступними цінами. Парфуми, яка підкорить вас своїми ніжними і витонченими ароматичними букетами.