0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

Рік приголомшливих перемог Mira Max: вдалі кейси, труднощі і секрет успіху

Рік приголомшливих перемог Mira Max: вдалі кейси, труднощі і секрет успіху

Рівно рік тому компанія Mamozin зареєструвала другий бренд парфумерної продукції — Mira Max. За цей час бренд вирішив безліч важливих завдань, випустив сотні нових ароматів і впевнено зайняв своє місце на ринку парфумерії. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, з чого все починалося і як ми завоювали серця своїх покупців.

Перші кроки і моментальний успіх

Першим продуктом під брендом Mira Max вийшла парфумована вода у флаконах по 60 мл. У колекції були представлені 12 класичних і нішевих парфумів. Лінійка нових парфумів Mira Max складалася виключно з жіночих парфумів. Вона користувалася великим попитом як у представниць молодого покоління, так і серед дорослих жінок.

За перші три місяці попит на парфумовану воду Mira Max досяг небувалих висот: ми обробляли до 20 оптових замовлень в день! Тому керівництво компанії прийняло рішення розширити асортимент парфумів і випустити наступне покоління парфумів від Mira Max.

Духи summer 60 мл випущені в першій лінійці Mira Max

Випуск флагманської лінійки

Переможний дебют парфумованої води Mira Max надав ще більше впевненості і натхнення нашим парфумерам. Ми почали випускати ще більше неповторних ароматичних композицій в новому дизайні. Так, за один рік, кількість парфумерних поєднань від Mira Max виросло в 8 разів!

У колекції з'явилися духи не тільки для жінок, але і для чоловіків. Стійкі і натуральні парфуми моментально привернули увагу сильної статі. Найбільшим попитом користувалися такі композиції як Gentleman, General та Ocean Man.

Для нової флагманської лінійки був переглянутий дизайн флакона. Він став ще більш стильним, витонченим і привабливим. Кубічна форма уособлює «міцність» і стійкість парфумів: на тілі вони тримаються більше 12 годин, а на одязі — до 2 тижнів! Замість етикетки ми почали кріпити на флакони металеві пластини з унікальною для кожного аромату гравіюванням.

Парфумована вода Mira Max 50 мл Mystery

Парфумована вода Mira Max 50 мл почала з'являтися не тільки на туалетних столиках наших клієнтів, але і на виставках. Наш менеджер ледве встигав приймати замовлення від оптовиків і дистриб'юторів парфумерії. Нова лінійка стала флагманською, а компанії довелося розширювати штат, щоб задовольнити всі комерційні запити своїх клієнтів.

Селективна парфумерія

Щоб запобігти дефіциту парфумів від Mira Max, ми були змушені прийняти кілька важливих рішень. Одне з них — більший обсяг флакона. Тому ми вибрали 25 найбільш популярних ароматів і стали випускати їх в подвійному обсязі — у флаконах по 100 мл. Кожен аромат випускався в особливому унікальному дизайні.

Селлектівная парфумерія Mira Max 100 мл Milady

Рішення себе виправдало: частина навантаження на виробництво знизилася. Ми отримали трохи часу, щоб модернізувати виробництво. Все обладнання стало відповідати високим європейським стандартам і наш завод почав випускати ще більше продукції.

Стійкість в східному стилі

Експериментуючи з парфумами, ми вирішили випускати аромати з максимальною стійкістю. Завдяки цьому в нашій колекції з'явилася особлива продуктова лінійка — парфумовані масла Mira Max. Цей вид парфумерії довше тримається на шкірі і його потрібно зовсім небагато.

парфумовані оліі Mira Max Diamond Lady

У колекцію масел потрапили 60 авторських ароматів. Кожен запах поставляється в оригінальному флаконі, виконаним в східному стилі. Кришечка у вигляді цибулинного купола приховує кульковий аплікатор. Він дозволяє економно наносити олію — одного флакончика може вистачити на рік.

Mira Max як стиль життя

Вивчивши переваги наших клієнтів, ми вирішили запропонувати їм щось більше, ніж духи і стали випускати парфумерію для текстилю. Можна вибрати улюблений запах і посипала їм постільну білизну, рушники, скатертини та будь-яку іншу тканину.

Щоб аромати Mira Max радували наших покупців будинку і на роботі, ми випустили лінійку аромадіффузори для приміщень. Не забули і про автомобілістів: розробили лінію парфумів для салону автомобіля. Насолоджуватися ароматами Mira Max можуть не тільки водії, а й їхні пасажири.

Всього за один рік Mira Max пройшов шлях від невеликого бренду з 12-ю запахами, до найбільшого виробника цілого парфумерного сімейства. Шанувальники Mira Max ніколи не розлучаються зі своїми улюбленими ароматами: запахи бренду завжди на їхньому одязі, в будинках, автомобілі і навіть уві сні.

Дякуємо нашим клієнтам за довіру і обіцяємо, що наша продукція буде тільки вдосконалюватися. Наших співробітників дякуємо за самовіддану працю і відданість парфумерним традиціям! З днем ​​народження, Mira Max!