0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

День шоколаду 11 липня

День шоколаду 11 липня

Ми впевнені, що серед нас багато ласунів, які не проти поласувати чимось смачним. Поспішаємо нагадати, що у любителів солодкого в році є офіційне свято, коли можна без докорів сумління поглинати улюблений «чітміл». 11 липня традиційно відзначається всесвітній день шоколаду. Саме в середині літа фанати цих ласощів закуповуються заповітними батончиками і насолоджуються неймовірним смаком шоколадного кондитерського шедевра.

Виникає питання, що ж робити тим, хто без розуму від солодощів, щороку з нетерпінням очікує на коли ж дня шоколаду, але, разом з тим, стежить за фігурою і не може собі дозволити зайвий солодких калорій.

Компанія ТОВ Мамозін прекрасно розуміє ласунів, адже наша команда також не байдужа до різних кондитерським вишукувань. Взявши за основу чудові гурманські ноти какао бобів, виробник парфумерії створив духи, які пахнуть шоколадом. Володіючи прекрасним, захопливою шлейфом, парфумерія від Мамозін приносить максимум задоволення без найменшої шкоди фігурі.

У колекції бренду Mira Max є чоловічі і жіночі парфуми з шоколадним ароматом, які огортають ніжним гурманським ореолом і залишають чарівний шлейф. Наприклад, парфуми Night Café від виробника Мамозін, володіє легким запахом шоколаду з ваніллю, доповненого ледь пряними кавовими нотами. Також в колекції бренду Cocolady Ви знайдете жіночі парфуми пахнуть шоколадом Nice Cafe.

Гарна новина для ласунів полягає в тому, що Вам тепер не потрібно шукати відповіді на запитання коли всесвітній день шоколаду, щоб дозволити собі насолодитися заповітним ласощами. Для Вас день шоколаду може бути кожен день, адже в арсеналі є прекрасні парфумерні композиції з чарівними нотами кондитерських шедеврів від брендів духів Cocolady і Mira Max.