0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

День народження ТОВ «Мамозін»!

День народження ТОВ «Мамозін»!

20 вересня, 3 роки тому, свою роботу почала компанія ТОВ «Мамозін».

Першим проектом виробника стала маленька лінійка парфумерії Cocolady. Вже зі старту, наша компанія заклала в основу головний принцип - бездоганна якість продукту. Саме тому, перший великим кроком стало ексклюзивне співробітництво з провідним виробником парфумованого сировини у Франції. Таке рішення стало фундаментом для того, щоб ця продукція знайшла відгук у людей, адже вони отримали продукт найкращого європейського якості за лояльною ціною від українського виробника.

Рухаючись поступово, маленькими кроками, ми впевнено почали розвивати своє виробництво. Зараз в арсеналі компанії ТОВ «Мамозін» - найбільший український завод по створенню парфумерії, ароматичних дифузорів для будинку, натуральних парфумованих масел і авторських освіжувачів для салонів авто!

Крім відомого бренду Cocolady, другою провідною торговою маркою нашої компанії сталa Mira Max, яка також стрімко завоювала любов і визнання в українських споживачів.

Ми раді, що завдяки великій підтримці з боку клієнтів, наш продукт подобається і затребуваний на ринку. У нашого виробництва є душа, адже починаючи з співробітника, який займається упакуванням готового флакона на заводі, і закінчуючи IT-департаментом в офісі, ми все одна сім'я з єдиною місією - привнести на ринок кращий продукт, який буде дарувати задоволення і радість від використання.

Ми дуже любимо свою роботу і справжні фанати своєї продукту і своїх клієнтів! Кожен день з натхненням спілкуванням з Вами і щасливі від можливості бути причетним до створення чогось прекрасного.

З Днем народження нашу велику родину ТОВ «Мамозін»!

Бажаємо нам усім розвитку і багато нових перемог!