0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

Mamozin LLC: авторське створення парфумерії. Наші виробничі етапи. Гравірування

Mamozin LLC: авторське створення парфумерії. Наші виробничі етапи. Гравірування

Брендування лазерним друком на металевій пластині парфумерії Mira Max, виробник Mamozin LLC. Одеса, Україна.

Українська компанія-виробник парфумерії ТОВ «Мамозін» створила масштабне виробництво, аналогів якому на території України немає. Ми раді ділитися з Вами усіма виробничими процесами, щоб занурити Вас в атмосферу парфумованого майстерності.

Цікава замітка: всі етапи роботи наша команда виконує самостійно, від виробництва самого парфуму і його повної упаковки (замовляємо на нашу ексклюзивному дизайну), до гравіювання на професійному італійському обладнанні і брендування продукції.

Компанія «Mamozin» займається виробництвом парфюмированной води, антисептиків, ароматичних дифузорів, парфуму для авто, ароматичних масел на кожен день. Дбаємо про своїх клієнтів, тільки якісна продукція, сировина від найбільшого європейського виробника Créations et Parfums (Saint-Cézaire-sur-Siagne, Франція). Виступаючи ексклюзивними дистриб'юторами Créations et Parfums, у Мамозін є можливість виробляти продукт без націнок, а також особисто відповідати за якість товару.

Спеціально для Вас представляємо один з етапів виробництва парфуму, гравірування професійним лазерним принтером на металевій пластині. Все обладнання для нашого виробництво доставляється безпосередньо від італійських виробників.

Наш лазерний принтер дозволяє друкувати на будь-якому матеріалі, гравірування та брендування продукції на шкірі, металі, пластику і т.д. Друк відбувається на металевій пластині бренду Mira Max, наноситься бренд, назва парфуму і обсяг флакона парфумів. Використовуємо для друку чоловічого і жіночого парфюма від компанії Mamozin LLC.