0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

Ароматні дифузори та ягідні консерви. Що спільного у них?

Ароматні дифузори та ягідні консерви. Що спільного у них?

Компанія "Мамозін" буде продовжувати інформувати вас про цікаві події у світі, пов'язані з новими ароматами та світлими світлими відчуттів. 15 липня в 2020 році році стануть Міжнародним фестивалем Варення. Любителі домашніх соковитих ласоскі намагаються вибрати з унікальних рецептів з неперевершеними інгредієнтами, а також спробувати новий варений смак.

Тенденція 2020 року - ягідні породи в нових інтерпретаціях. Можна говорити нескінченно про їхню банальну силу та чудові смакові враження. У власній чергу прихильники ароматних ягід та пікантного варення з ягід припадуть до душі ароматичному дифузору Mira Max з нотами диких, садових та екзотичних фруктів.

Наприклад, ароматичний дифузор Mira Max Lovely Berries стане чудодійною прикрасою інтер’єру, а також джерелом з низьким, іскристим ароматом свіжих апетитних ягід. Такий розсіювач може не тільки прикрасити ваше святе, будь то Національний день чи Міжнародний фестиваль Варення, але принести особливо запашну родимку до вашого кіоску.

Продукція є природною для Mira Max. Склад ароматного дифузору з ягід Lovely Berries чітко відображатиме запахи кулінарних шедеврів під час приготування вдома.

Попросіть старих друзів чашку чаю з домашніми джемами та ягодами, а ноти аромадифузера додадуть атмосферу спокійної атмосфери. Створити власний різдвяний настрій так просто!