0
Укр
+38(098) 888 8584
+38(098) 888 8584 безкоштовно на території України
Графік роботи офісу :
Понеділок - п'ятниця
9:00 - 17:00
Субота, неділя
вихідний

9 вересня - Всесвітній день краси

9 вересня - Всесвітній день краси

Щороку 09 вересня в світі відзначається Всесвітній день краси.

Українська компанія виробник парфумованих продуктів ТОВ Мамозін рада привітати всіх з цим прекрасним днем! В такий день важливо пам'ятати не тільки про красу нашого способу, а також ми бажаємо вам бачити красу нашого світу кожен день.

Трохи історії:
Першим днем ​​краси в світовій історії можна вважати міфологічний суд Паріса - коли троянець присудив титул найпрекраснішою з жінок-богинь Афродіту, вручивши їй яблуко. За це чарівна богиня пообіцяла Парису любов найгарнішою із земних жінок - Олени.

Згідно з легендою, після цього весь світ почав почитати красу, у всіх її проявах, адже вона робить наш світ цікавіше і яскравіше.

Команда компанії ТОВ Мамозін рада порекомендувати цікаві парфумовані новинки, щоб не тільки урочисті події проходили незабутньо, а й кожен Ваш день був наповнений красою і позитивними емоціями.

На честь Всесвітнього дня краси хочемо представити одну з новинок лінійки Mira Max 100 ml, парфумовану воду для жінок Pretty Girl. Цей парфум наповнить Ваш образ не просто уточненими шлейфом, але і буде прикрашати кожен день.

Тип аромату: фруктові, квіткові; Початкова нота: Жасмин, Травнева троянда, Османтус; Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис; Кінцева нота: Амбра, Білий кедр.

І новинка для чоловіків: парфумована вода Ocean Man, від бренду Mira Max, 100 мл. Цей воістину мускулінна парфум припаде до душі не тільки в свято. Цей аромат надихає на звершення!

Тип аромату: водяні, фужерні; Початкова нота: Апельсин, Берегомет, Жасмин, Лайм, Лимон, Мандарин; Нота серця: Гіацинт, Коріандр, Морський акорд, Мускатний горіх, Персик, Резеда, Роза, Фіалка, Фрезия, Цикламен; Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Дубовий мох, Kedr, Пачули.

Аромати Mira Max завжди стануть прекрасним рішенням, щоб піднести як презент на торжество. Всесвітній день краси - не виняток. Давайте помічати прекрасне і радувати цей світ красою і нашими яскравими емоціями!